خانه سردار سليماني در كرمان وقف موزه آثار دفاع مقدس شد
سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 9:58 AM
كرمان ـ خبرنگار اطلاعات: مقام معظم رهبري عنايت ويژهاي به فرهنگ دفاع مقدس دارند و وقت بسياري را براي اين موضوع صرف ميكنند.
حجتالاسلام والمسلمين علي شيرازي، نماينده ولي فقيه در سپاه قدس در جريان بازديد از مؤسسه فرهنگي و هنري حماسه ثارالله كرمان با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبري بر گسترش فرهنگ دفاع مقدس، افزود: به منظور انتشار ديدگاهها درباره دفاع مقدس در دنيا، بايد كتابهاي دفاع مقدس در همه استانها تبليغ شود. سيد محمود دعايي نماينده ولي فقيه در روزنامه اطلاعات نيز گفت: مؤسسه فرهنگي و هنري حماسه ثارالله مكان مقدسي است كه با ابتكار سردار سليماني در استان كرمان پايهگذاري شده است.
وي با اشاره به خدمات ارزشمند سردار قاسم سليماني يادآور شد: سردار سليماني خانه خود را وقف كارهاي نيك كرده و آن را در اختيار يادگاران دوران دفاع مقدس گذاشته است.
او ابتكار سردار سليماني را براي تأسيس موزه آثار دفاع مقدس در استان كرمان بينظير دانست و با اشاره به سفر خود به كرهشمالي گفت: موزههاي آن كشور با اين موزه قابل مقايسه نيست.
استاندار كرمان نيز با اشاره به حضور همه سلايق در جبهههاي دفاع مقدس، گفت: روح جبهه، راه امام و هدف مقدس جنگ جناح نميشناخت.
مهندس عليرضا رزم حسيني تأكيد كرد: براي ما تكليف است كه پيام جنگ را بدون تحريف به نسلهاي بعد منتقل كنيم.
وي با تأكيد بر اينكه واقعيتهاي جنگ بايد با حساسيت بيشتري مطرح شود، يادآور شد: در دوران دفاع مقدس بحث فرماندهان تخصصي بود و فرماندهان گردانها تا زماني كه توجيه نميشدند نميجنگيدند و اين چنين نبود كه رزمندگان بيهدف بجنگند و به شهادت برسند. استاندار كرمان درباره كتاب «آن بيست و سه نفر» نوشته آزاده سرافراز احمد يوسف زاده گفت: اين كتاب بسيار هنرمندانه، منصفانه و با نيت پاك نوشته شده است.وي افزود: مفاهيم جنگ بايد با ابزار و ادبياتي نو همچون درخت تنومند محكم و استوار به نسلهاي آينده منتقل شود.مدير مؤسسه فرهنگي و هنري حماسه ثارالله نيز گفت: اين مؤسسه درجهت استخراج گنجينههاي دفاع مقدس و با هدف حفظ و نشر آثار و ارزشهاي آن دوران و معرفي الگوهاي رفتاري توسط جمعي از فرماندهان جنگ استان و مؤثرترين فرد فرهنگي كشور، سردار سليماني فعاليت خود را سال 91 آغاز كرد.سرهنگ مهدي ابوالحسني يادآور شد: عمده فعاليتهاي اين موسسه حول محور تحقيق و پژوهش در دفاع مقدس و اجراي طرح بزرگ تدوين نقش استانهاي كرمان، سيستان و بلوچستان و هرمزگان در دفاع مقدس است.
وي اعلام كرد: با اتمام اين طرح يكي از بزرگترين و بينظيرترين پژوهشهاي تاريخ نويسي كشور به انجام ميرسد كه در آن از زواياي مختلف به نقش اين سه استان در دفاع مقدس پرداخته شده است.
او افزود: اجراي اين طرح بزرگ نيازمند زير ساختهاي اطلاعاتي قوي است كه در اين چند سال اين منابع اطلاعاتي نيز تأمين شده است.
سرهنگ ابوالحسني افزود: از عمده فعاليتهاي اين مؤسسه در چند سال اخير ميتوان به مواردي همچون مصاحبه با تمامي والدين شهداي استان كرمان، مصاحبه با هزاران نفر از رزمندگان و مؤثرين جنگ، چاپ دهها عنوان كتاب در حوزه دفاع مقدس، ايجاد آرشيو ديجيتال اسناد با استفاده از تكنولوژيهاي دنيا، ورود بيش از 500 هزار برگ سند و 20هزار ساعت فيلم و صوت مصاحبه و قابليت دسترسي لحظهاي به تمامي اسناد و چاپ و انتشار چندين عنوان كتاب مرجع در راستاي نقش استان كرمان در دفاع مقدس از قبيل پنج جلد كتابنامه پايداري، كتاب حماسه و خطابه شامل خطبهها و سخنرانيهاي آيتالله جعفري(نماينده ولي فقيه در استان) در دفاع مقدس، كتاب رسانه و حماسه اسناد رسانهاي، دفاع مقدس استان كرمان و همچنين تأليف و تدوين دهها عنوان كتاب مرجع از قبيل نقش لشكر41ثارالله در عمليات والفجر مقدماتي، والفجر(1)، رمضان،... و نقش ادوات لشكر41 ثارالله و نقش شهرستان سيرجان در دفاع مقدس اشاره كرد.گفتني است؛ محسن مؤمنيشريف رئيس حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي، حجت الاسلام والمسلمين علي شيرازي نماينده ولي فقيه در نيروي قدس سپاه، دكتر زاهدي و دكتر ابراهيمي نمايندگان مردم كرمان در مجلس شوراي اسلامي،سيد محمود دعايي نماينده ولي فقيه و سرپرست موسسه اطلاعات و جمعي از مسئولان استان كرمان از مؤسسه فرهنگي و هنري حماسه ثارالله كرمان بازديد كردند.