پاسخ به:** نظرسنجی ** ترین های راسخونی، سری سوم
چهارشنبه 16 اردیبهشت 1394 11:23 PM
بنام خدا
21- ناپیدا ترین مدیر تالار- بنده چون مدت زیادی نیست عضوسایت شدم خیلی از مدیران محترم قبلی را نمی شناسم اما از بین مدیرانی که با آنها کارکردم مدتی هست taha25 را در سایت ندیدم و از ایشان خبری ندارم . اما خیلی از بخش های سایت بذون فعالیت مانده که حاکی از آنست که مدیران آنها فعال نیستند و این موارد خیلی زیاد هست.
با سلام و تشکر از برادر بزرگوار جناب شیردل
بنده در خدمت عزیزان هستم و تاپیکها را مطالعه میکنم
ولی به علت بعضی گرفتاریها فرصت کافی ندارم وبلاگهام را به روز کنم یا مطلب بفرست
در عین حال بعضی طرحها را برای تائید به روابط عمومی فرستادم که ان شالله در آینده اجرا بشه
از جمله ویژه برنامه ولادت دو برادر- جلسات هفتگی هیت راسخون و مسابقه 4عدد و تفریق مجاور
سلام دوست عزیز و محترم
اگر چه بنده خیلی از دوستان قبلی را نمی شناسم ولی حداقل با شما خیلی کار کردم و از نظرات و راهنمائی و تاپیک های خوب شما خصوصا در هر روز یک حدیث و همچنین اعضاء باشگاه ملت استفاده کردم و چون چند وقت نبودید (البته بودید ولی بنده تاپیک یا حضور شما را ندیدم) گفتم شاید مشکلی پیش آمده ، بدون تعارف بگویم این سایت برای بهتر شدن و رشد که لازمه کارش می باشد به افراد فعال و پرتلاش و قانون گرا امثال شما و عزیزان جوان نیاز دارد و لازمست بهر طریق ممکن از وجود شما استفاده کند.از اینکه شاید بنده باعث شدم تاپیک بزنید هم خوشحالم و هم معذرت میخواهم . دلتنگی دوستانه بود.