0

** نظرسنجی ** ترین های راسخونی، سری سوم

lovermohamad
lovermohamad
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6840

پاسخ به:** نظرسنجی ** ترین های راسخونی، سری سوم
دوشنبه 14 اردیبهشت 1394  2:48 AM

درود برهمه دوستان گل

21- ناپیدا ترین مدیر تالار : بیشتراز نصف مدیران راسخون را هنوز زیارت نکردم فقط 5.6تا از مدیران همیشه تو سایت هستندوفعالند

22- نامحسوس ترین کاربر یا مدیر1 : چون نمیشناسم نمیدونمnbsp;

23- بخشنده ترین مدیر یا کاربر :  cheeky(همون سایت راسخون را بگیم بخشنده است بهترهwink)

24- شوخ ترین مدیر یا کاربر : شوخی داریم تا شوخی ولی خدایی بامرام شوخیهاش بجاست

25- منتقد ترین مدیر یا کاربر 2 : امیرحسین باید باشه البته به شرطی که زیاده روی نکنه () smiley

26- ریلکس ترین مدیر یا کاربر:   - - دوست گلم شیردل ونازنین فاطمه وشایسته

27- بی حاشیه ترین کاربر فعال یا مدیر : زیاد هستند دوستان که دنبال حاشیه نیستندcheeky

28- قانون مدارترین مدیر تالار : نمیدونم فکر کنم سلما خانم وفرشون-  

29- تشکر زننده ترین کاربر یا مدیر : سلما خانم مهدی 14 وسید عزیز وشیردل وپاپلی وخودم که سعی میکنم تا وقتی هستم پستهای همه دوستان را بخونم- - -

30- پاسخ دهنده ترین کاربر یا مدیر3 : kordabadi - ahmadfarm- siryahya- سلما خانم وسید وشیردل عزیز

البته خیلی از اسمهای دوستان الان تو ذهنم نیست اگه از قلم انداختم دوستی را معذرت میخام چه میشه کرد پیری هست وهزارتا دردسرو فراموشی  

💘نام زهرا مشتق از نام خداست
زینت کرسی و عرش کبریاست💘

http://s4.picofile.com/file/8182645092/GM_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B5%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B5_70502.gif تالارفناوری وعلوم نظامی وبلا من

💘علاج درد مشتاقان طبیب عام نشناسد
مگر لیلی کند درمان غم مجنون شیدا را💔
تشکرات از این پست
salma57 ali_kamali saeidfarajpour nazaninfatemeh mehdi0014 zinab84 hossein201273 shayesteh2000 kordabadi f3080h517 liasam ria1365 omiddeymi1368 namebaran samsam ravabet_rasekhoon amin5530 khodaeem1 farshon shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها