0

مبحث 98 طرح صالحین: «احسان به پدر و مادر و نتایج آن»

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث 98 طرح صالحین: «احسان به پدر و مادر و نتایج آن»
پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394  11:59 PM

نقل قول lovermohamad

نقل قول liasam
در جواب برادر عزیز جناب شیردل:..............خدای نکرده من قصدم این نبود که افرزند کوتاهی در حق پدر ومادر داشته باشه ...من چون موردهایی را دیدم گفتم....فرزندان در شرایط تقریبا مثل هم ولی عده ای از اونا بی عاطفه وتحت حمایت وعلاقه شدید پدر ومادر بودن .... یک یا دوتای اونا در حالی که محبت زیادی به پدر ومادر داشتن ولی هیچ محبت متقابلی وجود نداشته....پدربه خاطر علاقه شخصی در زنده بودن بیشتر اموال خودشا به فرزندان کم لطف تر داد وطبق وصیت باید خرج مراسم ختم ونماز وروزه قضا اونارا میداده!! الان با گذشت یکسال از مرگ پدر هیچکدوم از وصیتهای اونو به جا نیاوردن!! بااینکه قرار بر تقسیم ارث بعدازمرگ مادربوده خونه رابرای فروش گذاشتن!!!حتی از گرفتن مراسم سال توسط بقیه جلوگیری کرده!.... نمیشه که مثلا کسی 7 تا فرزند داشته باشه ود زمان ناخوشی فقط دو یا سه تای اونا از پدرومادرنگه داری کنن!!! اجر اخروی و وظیفه بودن که اصل قضیه است ولی آثار اجتماعی و روحی روانی فرزندان منظور من بود

درود دوست عزیز البته جامعه ما هرچی به جلوتر میره محبتها کمتر میشه وبیشتر ظاهری میشه حتی محبت فرزند نسبت به والدین وبالعکس یک جور رفع تکلیف انگار شده البته همه اینجوری نیستند ولی میبینیم در جامعه حالا در بعضی مواقع بخاطر تبعیض بین فرزندانه یا مشکلات خانواده وفرزند یا شرایط اجتماعی یا اختلاف عقیده ها وبرای حفظ ظاهر در اجتماع و یا مثلا حرف مردم محبتهای بین فرزندان ووالدین زبونی شده در برخی موارد که اصلا خوب نیست چه در دین چه عرف واجتماع قابل قبول نیست که خودتونم گفتید در اصل قضیه فرقی ایجاد نمیکنه ...

بله درسته بیشتر احترام های امروزی برای تظاهره و مردم فریبی. چقدر هم خوب بلدن این کارو بکنن. ولی خوبترش هم اینه که زود لو میرن. البته تا به این خوب تره برسن هیهاته. این جمله که خیلی زود دیر میشه اینجا مصداق داره.

البته فرق گذاشتن یا نگذاشتن نباید روی احترام ما به پدر و مادرمون اثر بدی بگذاره. ما باید وظیفه خودمونو انجام بدیم. سخته تحملش ولی غیر ممکن نیست.

تشکرات از این پست
Lovermohamad ria1365 omiddeymi1368 shirdel2
دسترسی سریع به انجمن ها