0

تحقیقی درباره چای و نمک

 
hadis162
hadis162
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1393 
تعداد پست ها : 658

تحقیقی درباره چای و نمک
یک شنبه 6 اردیبهشت 1394  8:23 PM

چای

 

چای یک گیاه نوشیدنی است.چای واژه ای است چینی که در چین و شمال

 

هندوستان بکار میرود و تقریبا با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است.

 

 

نام این گیاه  در گویش چینی جنوبیچای و در گویش چینی شمالی "تی " تلفظ می شود

 

و هر دو تلفظی از یک واژه یگانه درچین قدیم هستند.

مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینیان شمالی و مردم خاور میانه و شمال

آفریقا نام آن را از چینیان جنوب آموخته اند.

نوشیدنی چای با دم کردن برگ های، جوانه و یا شاخه های فرآوری شده

بوته چای گونه به مدت چند دقیقه در آب داغ درست می شود.

فرآوری آن می تواند شامل اسیداسیون  و حرارت دهی وخشک سازی

و افزودن گیاهان ،گلها ، چاشنی ها ومیوه های به آن باشد.

نمک 

نمک خوراکی و یا نمک طعام از سدیم و کلر ساخته شده است

 

و در آب محلول و از مهمترین املاحی است که در تغذیه روزانه

 

مردم مورد استفاده قرار می گیرد . نمک طعام  در ته نشین ها

 

و رسوب ها در چین خوردگی های زمین وجود دارد که به شکل سنگ نمک

 

استخراج می شود و هم چنین در آب دریا ها به مقدار فراوان موجود است

 

و در صورت لزوم قابل استخراج می باشد . نمک خوراکی مانند دیگر

 

نمک ها ترکیب یونی است. ترکیب یونی در نمک طعام سدیم و کلر است.

 

با ورود ناخالصی به بلور نمک طعام ، بلور به رنگ ها گوناگون در میآید.

 

مثلا با ورود عنصر اورانیوم و کربن  نمک به رنگ سیاه در می آید .

 

نمک یکی از مواد لازم برای سوخت و ساز بدن به شمار می رود.

 

انتقال پیام های عصبی و کارکردصحیح عضلات از کار های نمک در بدن است .

 

اما ثابت شده است که مصرف زیاد نمک در غذاموجب افزایش فشار خون

 

و سکته مغری می شود و حملات قلبی را افزایش می دهد.

 

اما باید دانست که افراط و تفریط نکردن در کارها ضامن سلامتی ماست. 

http://kanoonshabestar.blogfa.com/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها