پاسخ به ،(shayesteh2000) ،(amirali123): مهمانان سوژه هفته
شنبه 12 اردیبهشت 1394 12:01 AM
(shayesteh2000)(amirali123)🌹
اول قبل از این که درباره این دوتا دوست عزیز وگلم صحبت کنم یه پیشنهاد دارم در پست اول سوژه هر هفته که یه دوست راسخونی را سوژه میکنید عکس کوچیک اواتار راهم کنار اسمشون بزارید تا دوستانی که مثل من تازه واردن یا از روی اواتار دوستان را میشناسن راحت تر باشند
درباره این دو دوست امیر علی وشایسته عزیز زیاد نمیشناسمشون البته پستهای شایسته بیشتر به چشمم خورد
همه ادمها خوب ند ولی راسخونی ها خوب تر ترن
خاطره خاصی با این دوستان ندارم ان شالله در آینده در کنارهم در راسخون خاطرات خوب را خلق میکنیم
اونار وامضاشون هم خوبه اوتار شایسته که یه دختره نازه امیرعلی هم یه نی نی ناز هردو خوشگلن
از سوال 5تا ده هم چون نمیشناسم این دوستان بزرگوار را زیاد نظری نمیتونم بدم شرمنده
انتقاد وپیشنها خاصی هم ندارم فقط میگم تو زندگیشون هدفشون را مشخص کنند وبرای رسیدن به اون هدف تلاش کنند با امید وتوکل به خداوند سبحان
تو فضای واقعی هم ببینمشون عمرا بشناسم تو حالت عادی نمیشناسمشون اونموقع بشناسم یچی میگیاااااا....
یکی دومورد برخوردشون رو توتالارها بابچه دیدم خوب بود
فعالیتشون تو انجمن هردو معمولیه ان شالله فعالیتر میشن وعقایدشون را بیشتر بادوستان گل راسخونی به اشتراک میزارن
مسئولیتم نمیدونم چی باید بهشون بدم وفعه بعد که سوژه شدن میگم
لقباشون ودوستای صمیمیشونم نمیدونم ...کلا نمیدونم فکر میکنم به جای ای طومار همون اول مینوشتم نمیدونم سنگین تر بودم ووولااااااا.......
برخوردشون با دوستانم یکی دومورد تو انجمن دیدم خوب بود
من کلا خواسته وانتظار از هیچکس ندارم دوستان که جای خود دارم اگرم خواسته ای از کسی داشته باشم اون خداست طلبکارم از کسی باشم باز خداست ووولااا...
در اخرم برای هردوتا دوست گلم شایسته وامیر علی گل ارزوی موفقیت وبهروزی تو تمام مراحل زندگی را دارم
پاینده باشید...