مواد لازم جهت تهیه ته چین ماهی :
فیله ماهی ۵۰۰ گرم
برنج ۴ پیمانه
تره ۱۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
شوید ۱۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
روغن مایع ۶ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
زعفران ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۲ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه ته چین ماهی :
برنج را از یکساعت قبل با آب و ۱ قاشق غذاخوری نمک خیس می کنیم.
کره را در تابه ای آب کرده و ماهی ها ترجیحاً ماهی تیلا پیا را بطوریکه تمام سطح تابه را بپوشاند.
به همراه نمک، فلفل، آبلیمو، زعفران آبکرده و پودر سیر در تابه قرار داده و یک طرف آنها را سرخ می کنیم.
طرف دیگر را برگردانده و اجازه می دهیم در مرحله بعد سرخ شود.
برنج را در قابلمه ی دیگری به همراه سبزی و کره و روغن ریخته و بعد از خشک شدن آب برنج آنرا روی ماهی ها ریخته و با کفگیر روی سطح برنج را فشار می دهیم تا برنج فشرده شده و ته چین بهتری داشته باشیم.
بعد از یکساعت ته چین ماهی برشته را در ظرفی بر می گردانیم و غذا آماده سرو کردن است