0

مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»

ria1365
ria1365
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7868

پاسخ به:مبحث 96 طرح صالحین: «بیکاری و اشتغال جوانان»
سه شنبه 1 اردیبهشت 1394  5:45 PM

نقل قول liasam
منم با جناب شیردل در مورد نیروی کار خارجی موافقم....ولی نکته اصلی اینجاس که هموطنای ما حاضر به انجام کارهایی که نیروهای خارجی در کشورما انجام میدن نیستن!!! و اگر هم باشن کار خودشونا به نحو احسن انجام نمیدن و زود خسته میشن!!!! به طور مثال توی کارخونه ها....

سلام در مورد مطالب اقای شیروانی باید عرض کنم منم موافق بخش هایی از حرفاشون هستم مثلا همین که شماهم درباره نیروی خارجی نظرتونو فرمودید قرار نیست وقتی یه جوون کارخودشو تازه شروع کنه بره پشت میز بشینه و مدیریت کنه یا در کار ازاد هروز فلام تومن دربیاره همون مثال ره صدروزه رو در یک روز رفتنبنظرم تا یه جوون در کار خودش یکی دوبار شکست رو تجربه نکنه قدر داده های خدارو بهتر نمیدونه ادم وقتی سالم عین خیالش نیست ولی مریض میشه اون موقع میفهمه سلامتی چقدر نعمت بزرگیه

در مورد کار هم  همینطوره ولی همانطور که اشاره کردید شاید بخشی از معضلات بیکاری بخاطر هجمه نیروهای کار کشورهای همسایه باشه ولی اینم گفتین شاید من جوون حاظر نباشم با اون مزد کم و اون کار برم اونو انجام بدم بنوعی کسر شان بدونم ولی باید از یجا شروع کرد اون افرادی که کارافرین موفقی هستند از همین کارها شروع کردند تا به اینجا رسیدندولی در مورد کم کردن بدنه دولت با تخصصی کردن کارها یا دور کاری یا چرخش شغلی باید نکاتیرو اشاره کنم که برادر عزیزم اقای شیروانی هم بعنوان باتجربه ما اشاره فرمودند منم لازم دونستم یه نکاتیرو بگم *تخصصی کردن کارها در وهله اول نیازمند یکسری هماهنگیهای بخش های مختلف یک سازمانه وقتی یک سازمانی بخاد از بدنش کم کنه باید موانع و حتی دردسرهای این راه رو بجونش بخره کوچکترینش اینده اون افرادیه که تعدیل میشن با تعدیل کردن بنظر من تازه مشکلات اداره و سازمان شروع میشه تازه گذشته از اعتراض های افراد که بجاست باید بتوان اون پست های خالی شدرو بنوعی بین افراد باقی مانده تقسیم کرد که همون تخصیص وظایف جدید بوجود میاد که میتوان با گردش کاری بین کارمندان یا سپردن چند وظیفه به یه کارمند این کارو انجام داد و اگر اینکار همراه با مزایا نباشه اعتراض کارمندان درمیاد و مشکلی به مشکلات قبلی اضافه میشه
ولی در یک کلام برای اینکه دولت بتونه نیروهای متخصص رو جذب کنه باید قید یکسری نیروهایی که اخر وظیفشونه و میخان بازنشسته بشن رو بزنه از یک طرف مواجه میشه با یک تجربه ای که برای سازمان مهم بوده و میخاد از اداره یا سازمان بره و از طرف دیگه این موضوع رو هم نمیخاد از دست بده که با ورود نیروی جدید بازدهی و کارایی سازمان هم میتونه بالا بره         دوستان اگر درباره نظراتم نقد انتقاد یا حرف تکمیلی داشتند خوشحال میشیم....

Android iOS , Windowsphone , Symbian , JavaMobile Review ,Learning

تشکرات از این پست
liasam omiddeymi1368 shirdel2 nargesza Lovermohamad
دسترسی سریع به انجمن ها