سوپ باقالا با خامه
پنج شنبه 27 فروردین 1394 8:23 AM
چی لازم دارم؟
چطور بپزم؟
1. كرفس را بشویید و آن را خرد كنید. ریشه و برگ سبز ترهفرنگی را جدا كرده و قسمت سفید آن را ریز خرد كنید و همراه با پیاز در كمی كره تفت دهید.
2. برگ بو را همراه نمك، فلفل و نیمی از باقالا به مواد بالا اضافه كنید. آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد، سپس برگبو را بیرون آورده و بقیه مواد را با مخلوطكن پوره كنید و بعد دوباره در قابلمه بریزید. شیر را به آرد اضافه كنید تا یكدست شود.
3. سپس آن را آرام داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بقیه باقالا را هم به سوپ اضافه كنید. در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد سپس خامه، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط كنید و پس از پخت سوپ به آن اضافه كنید.