0

سوپ باقالا با خامه

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

سوپ باقالا با خامه
پنج شنبه 27 فروردین 1394  8:23 AM

6دستور پخت با باقالا

چی لازم دارم؟



  • كرفس: سه ساقه
  • تره‌فرنگی: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • كره: یك‌چهارم پیمانه
  • آب مرغ: پنج پیمانه
  • شیر: دو پیمانه
  • خامه: نصف پیمانه
  • باقالا: دو پیمانه
  • برگ بو: سه عدد
  • آرد: یک‌چهارم پیمانه
  • آبلیمو: دو قاشق سوپخوری
  • گلپر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمك: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم


چطور بپزم؟

1. كرفس را بشویید و آن را خرد كنید. ریشه و برگ سبز تره‌فرنگی را جدا كرده و قسمت سفید آن را ریز خرد كنید و همراه با پیاز در كمی كره تفت دهید.

2. برگ بو را همراه نمك، فلفل و نیمی از باقالا به مواد بالا اضافه كنید. آب مرغ را به آن بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد، سپس برگ‌بو را بیرون آورده و بقیه مواد را با مخلوط‌كن پوره كنید و بعد دوباره در قابلمه بریزید. شیر را به آرد اضافه كنید تا یكدست شود.

3. سپس آن را آرام داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بقیه باقالا را هم به سوپ اضافه كنید. در قابلمه را بگذارید تا سوپ جا بیفتد سپس خامه، آبلیمو و گلپر را با هم مخلوط كنید و پس از پخت سوپ به آن اضافه كنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها