پاسخ به:دليل گريز جوانان از مساجد چيست؟(نظرسنجي)
سه شنبه 25 فروردین 1394 11:02 PM
سلام... اتفاقا همین چند روز پیش داشتم به این موضوضع فکر می کردم...
راستش اگه امام جماعت عزیز با سرعت مناسب و قرائت زیبا و خوب نماز بخوانند و بین نماز هم نمازگزاران را زندونی نکنن، خیلی ها به مسد بر می گردن
چون من چندتا از مساجد بازار رو رفتم... با اینکه تصور می شه در بازار موقع اذون بازاریان به فکر فروش خود هستند و نماز رو به تأخیر می اندازن، عده ی کثیری که حتی به قیافشون نمی خوره میان و نماز اول وقت می خونن... چون امام جماعت های مساجد بازار نماز رو سریع می خونن.
نکته ی دیگه دیدن همدیگه در مسجده که دوستان بازاری میان و هم یه استراحتی می کنن و هم یه گپ و گفتی با هم انجام می دن...
پس جذابیت های مسجد و محل آرامش بودن اون خیلی مهمه. قطعا کانون ها هم موثرن... باید برای نوجوونا بیشتر وقت گذاشت. در مسجد ما جوونا خیلی زیادن. چون از کودکی عادت کردن و مسجد محل آرامش و حتی تفریح اون ها هم هست.
نکته دیگه بسیج و کانون ها نباید به زندگی افراد لطمه بزنن. گاهی دیده می شه مساد برای بعد معنوی جوونا برنامه دارن، ولی بیش از حد وقت می گیره و به ابعاد دیگه ی جوونا مثل درسشون ضربه می زنه. پدر مادر بچه اگه ببینن بچه شون با رفتن به مسجد با اخلاق تر و شادتر و از نظر علمی قوی تر شده نه تنها بچه شونو تشویق می کنن، بلکه خودشون هم جذب می شن و به بقیه پدر مادرها هم توصیه می کنن بچه شونو بفرستن مسجد.
بقیه موارد هم دوستان اشاره کردن... فاصله سنی و طرز برخورد هیئت امنا، و اون صف اولی ها مشکلاتی ایجا کرده.
ضمنا مسجدس که با مردم صاف و رو راست باشن هیئت امناش، اعتمادسازه و جذاب... مسجدی در اطراف خونه ما هر ماه اطلاعات مسجد از جمله دخل و خرج و ... رو رو برد می زنن تا مردم اگاه باشن و متناسب با نیاز مسجد کمک کنن.
اوردن سخنران های خوب هم خیلی می تونه کمک کنه.... ببخشید. خیلی حرف زدمش