پخت ماهی با مایکروفر
سه شنبه 25 فروردین 1394 3:42 PM
ابتدا شکم ماهی را برش داده و آنرا خوب تمیز کرده می شوییم و می گذاریم آب آن گرفته شود.
مواد لازم
۲ عدد ماهی(حدود یک کیلوگرم)
۵۰ گرم کره
۲ قاشق آبلیمو
به میزان لازم نمک
طرز پخت
۱. ابتدا شکم ماهی را برش داده و آنرا خوب تمیز کرده می شوییم و می گذاریم آب آن گرفته شود.
۲. سپس کره را به مدت یک دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروویو می گذاریم و با چاقو برش هایی در بدن ماهی ایجاد می کنیم و ماهی را آغشته به کره و نمک کرده و آنرا روی سه پایه فلزی (بلند) قرار می دهیم.
۳. دستگاه را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه با مایکرو ۶۰% و گریل روشن می کنیم (کلید ترکیبی) حتما در این فاصله یک بار ماهی را زیر و رو می کنیم تا دو طرف ماهی برشته شود.