سوپ اسفناج با توپ كرهاي
سه شنبه 25 فروردین 1394 2:43 PM
براي آماده كردن توپ كرهاي، سه عدد تخممرغ را آبپز كرده، زرده آن را از سفيده جدا كنيد سپس زردهها را با كره كاملا مخلوط كرده و با دست به شكل توپهاي كوچك درآوريد سپس در يك ظرف در بسته قرار داده و در يخچال قرار دهيد. براي آماده كردن سوپ، كره را با حرارت پايين آب كرده، يك پياز متوسط را همراه مقدار كمي آب به آن اضافه كنيد. در ماهيتابه را بگذاريد تا براي10 دقيقه روي حرارت بماند تا پيازها نرم شوند سپس 40 گرم برنج و يك ليتر آب مرغ را به ماهيتابه اضافه كنيد تا بجوشد.
در ماهيتابه را نيمه بسته بگذاريد و به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد. پس از آن 500 گرم برگ اسفناج را اضافه كنيد و بگذاريد كمي بجوشد. سوپ را از روي حرارت برداشته و بگذاريد كاملا سرد شود سپس محتويات سوپ را در مخلوطكن ريخته، 15 ميليليتر خامه به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد. دوباره سوپ را حرارت دهيد تا داغ شود و آب ليمو را به اندازه دلخواه اضافه كنيد (نصف يك ليمو كفايت ميكند). توپهاي كرهاي را روي سوپ قرار داده و آن را سرو كنيد.