0

مبحث 95 طرح صالحین: «چرا غیبت می کنیم؟»

shirdel2
shirdel2
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5535

پاسخ به:مبحث 95 طرح صالحین : چرا غیبت می کنیم؟
یک شنبه 23 فروردین 1394  10:27 AM

نقل قول Lovermohamad

نقل قول idhem66

به نظر بنده 10 درصد گوینده غیبت مقصر و 90 درصد شنونده.

اگر شنونده خوشش نیاد میگه صحبتش نکن ولی اگه خودش اینکاره باشه ، بال و پر هم بهش میده.

درود دوست عزیز..
درباره شنیدن غیبت هم احکام فقهی هست که در ادامه بحث با دوستان به اشتراک میگذارم
از نظرفقهی نباید به غیبت گوش کرد وعلاوه بر گوش نکردن باید اورا از این کار نهی هم کرد
ولی متاسفانه ما اینجوری نیستیم .اگر خودمان راقیاس کنیم ویکی از دوستان نزدیکمون مشغول غیبت باشد ومااگر نخواهیم گوش کنیم تو رودربایسی به اجبار ناخواسته گوش میکنیم اکثرا همینطوریم ..
بارها برای خودم پیش اومده این موضوع اگر در جمع بودم برای اینکه دوستم را ضایع نکنم مجبور به ترک جمع شدم یا وانمود به این میکردم که برام مهم نیست حرفهایش تا بحثش را عوض کند ویا اگر تنها بودیم به او یاداوری میکردم که پشت سر کسی حرف زدن درست نیست ودوست داری کسی پشت سرت حرف بزند واو را از ادامه حرف منصرف میکردم ولی در کل اکثر ما مجبور به شنیدنیم چون پیش خود فکر میکنیم که اگر تذکر بدهیم به دوست گوینده شاید از ما دلخور شود ویا اگر دوستمان نباشد شاید پشت سرما هم حرف بزند ودر بعضی موارد حرفهایش را زبانی تایید هم میکنیم علیرغم میل باطنی ..
پس میبینی که ما خواسته وناخواسته در گناهش شریک میشویم ...

بنام خدا

سلام دوستان گرامی

با تشکر از همراهی شما در این بحث اجتماعی مذهبی که متاسفانه این روزها بصورت خطرناکی در جامعه شیوع پیدا کرده و نه تنها مشکلات اخروی بدنبال دارد که آنها را خداوند حسابرسی خواهد کرد بلکه باعث مشکلات اجتماعی زیاد و از هم پاشیدن خانواده های زیاد و جدائی دوستان از همدیگر و.....شده است .لذا باید از خودمان شروع کنیم و با رعایت امر به معروف و نهی از منکر و با تذکر هم خودمان و هم دیگران را از این گناه کبیره و زشت بازداریم.ضمنا شاید تقسیم بندی بصورت درصدی برای گوینده و شنونده خیلی کاربردی نباشد بهرحال هم گوینده و هم شنونده غیبت دچار گناه شده و برای آنان گناه منظور خواهد شد و اینکه گوینده یا شنونده کدام بیشتر گناه می کنند بستگی به موارد زیادی دارد که حسابش با کرام الکاتبین است.

تشکرات از این پست
liasam omiddeymi1368 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها