0

برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا

hoosianp
hoosianp
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1508

پاسخ به:برندگان مسابقه عقل،عشق،کربلا
دوشنبه 29 آذر 1389  3:21 PM

نقل قول unknown

سلام. واقعاً مسابقه خوبی بود. و بهانه ای شد تا به فایلهای صوتی آیت الله جوادی آملی دسترسی پیدا کنم و آنها را گوش کنم.(اما نه در طی اون محدوده زمانی اعلام شده)

اما من یه گلایه از طراح سوال و کلاً برنامه ریز این مسابقه دارم! اول اینکه چرا از فایل صوتی برای مسابقه استفاده کردید؟؟ چون کسانی مثل من هستند که همیشه به کامپیوتر و خلاصه پخش کننده صوت دسترسی ندارن!! دوم اینکه من بار اول فقط سؤالات را دریافت کردم و در مسابقه شرکت نکرده بودم و بار دوم که خواستم پاسخ را ارسال کنم پیغام میداد که قبلاً شما در این مسابقه شرکت کرده بودید؟؟(کسی پسورد منو نداشته!!!) سوم اینکه اگه کتاب رو منبع آزمون میگذاشتین (مثل سایت تبیان در مسابقه سیر مطالعاتی کتب استاد شهید مطهری) حتماً تعداد شرکت کنندگان بیشتر می شد و هم اینکه کاربران بیشتری می تونستن استفاده ببرن!!

اما باز هم بهتون بابت برگزاری این مسابقه و جوایزی که اعلام کرده بودید تبریک و خسته نباشید عرض می کنم و به تمامی برندگان این مسابقه تبریک عرض می کنم. امیدوارم که همیشه موفق باشید. در پناه حق

----------------------

کاربر محترم

سلام علیکم

به خدمت شما عارض هستیم که اهدافی راسخون برای این مسابقه دنبال می کرد که به حول قوه اللهی به آن رسید یکی از آن اهداف استفاده بهینه کاربران از قسمت صوت و فیلم بود و بهانه ایی  شد کاربران با این قسمت و سخنرانی های جذابش بیشتر انس بگیرند مطلب بعد آن است که اگر ما مسابقه را با کتاب برگزار می کردیم اولا آثار نوشتاری آیت الله جوادی آملی نظیر شهید مطهری نیست که بتوان تودهای مردم از آن استفاده کنند و قالبا مختص حوزویان و دانشجویان با گرایشهای فلسفی و کلامی می باشد ایشان 190 جلد کتاب دارند که تفسیر گرانسک تسنیم  تفاسیر موضوعی و رحیق مختوم (شرح حکمت متعالیه) از عمده آثار ایشان می باشد و همانطور که ملاحظه شد برای مردم و کاربران مطالعه این کتابها کار آسانی نیست و نیاز به تخصص دارد اینها را به این جهت عرض کردم که طراح سوال حداقل 6 سال در درس تفسیر آیت الله جوادی آملی شرکت کرده است و هم اکنون دانشجوی معارف اسلامی گرایش فلسفه و کلام می باشد و با علم به این موضوع سخنرانی هایی را با عنوان عدالت اجتما عی در پرتو نهضت حسینی آیت الله جوادی آملی در سال 84 ایراد داشتند در جمع تودهای مردم و ما فرصت را غنیمت شمردیم و سوالات را از این سخنرانی ها طرح کردیم.

مطلب بعد این است که تبیان که این مسابقات را برگزار می کند با استقبال مردمی چون این مسابقه راسخون روبرو نمی شود زیرا همه مردم کتابهای آیت الله جوادی آملی یا شهید مطهری را ندارند لذا منبع وقتی در اختیار نباشد عملا مسابقه بی نتیجه می باشد از این رو بر این شدیم از قسمت صوت و فیلم لینگ های این سخنرانی ها را داشته باشیم که همگان استفاده کنند زیرا لذتی که صوت سخنرانی دارد مابقی حالات ندارد

مطلب آخر آن است که مشکل شما بوده است که شرکت کرده اید و بعدا نمیتوانید شرکت کنید اولا باید سوالات را ذخیره می کردید بعد شرکت می کردید نه اینکه اول شرکت کنید بعد سخنرانی های را گوش فرا دهید

به هر حال این توضیحات مفصلی بود از جانب طراح سوال و موسسه راسخون پیرامون این مسابقه

موفق باشید

مدیریت تالار مهدویت 

مدیریت تالار فرق و مذاهب  

رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 

تشکرات از این پست
unknown
دسترسی سریع به انجمن ها