0

نان برنجى

 
fateme74
fateme74
کاربر طلایی2
تاریخ عضویت : تیر 1392 
تعداد پست ها : 3243
محل سکونت : خراسان جنوبی

نان برنجى
سه شنبه 26 اسفند 1393  6:56 PM

نان برنجى

 


,نان برنجى دستور آشپزی,آشپزی,شیرینی پزی,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

نان برنجى دستور آشپزی,آشپزی,شیرینی پزی,شیرینی,شیرینی عید,نان برنجی

برترین ها:  مواد لازم برای 4 نفر
  •   آرد برنج: 500 گرم
  •   روغن: 250 گرم
  •   پودر شکر نرم: 175 گرم
  •   گلاب: یک‌دوم پیمانه
  •   تخم‌مرغ: یک عدد
  •   پودر هل: یک قاشق مرباخوری
  •   تخم خرفه: به میزان لازم
روش تهیه1 - روغن، پودر شکر و زرده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا کاملا نرم و لطیف شود، سپس سفیده تخم‌مرغ را جداگانه خوب بزنید تا سفت شود و آن را به مواد فوق افزوده و به آرامی مخلوط کنید.2 -  پودر هل را با آرد مخلوط کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید و در مرحله آخر گلاب را به مواد اضافه کنید. 3 -  خمیر آماده را  در سینی فر به صورت دلخواه قالب بزنید.4 -  می‌توانید این خمیر را با ماسوره ساده درون سینی ریخته و روی خمیر را مهر بزنید سپس تخم خرفه روی شیرینی‌ها ریخته و درون فر با 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید؛ رنگ این شیرینی نباید تغییر کند.فوت قنادیهر چه آرد برنج حریری‌تر (نرم‌تر) باشد کیفیت نان برنجی بهتر است.نکته:
  •  می‌توانید از زعفران آب کرده استفاده کنید که شیرینی طلایی داشته باشید.
  •  خمیر نان برنجی هر چه بیشتر استراحت کند، نان برنجی لطیف تر است.

 

تشکرات از این پست
ftm1370
دسترسی سریع به انجمن ها