پاسخ به:مبحث 91 طرح صالحین: «طرح صالحین راسخون در سالی که گذشت...»
دوشنبه 25 اسفند 1393 11:31 PM
باسلام و احترام
اول ی خسته نباشید اساسی خدمت شما بابت مدیریت خوبتون... سال گذشته انتقاد زیاد کردم... ولی امسال اکثرا راضی بودم از طرح درنتیجه نمیشه انتقادی کرد اگرم دوستان تاحالا شرکت نکردن تو این مبحث، احتمالِ قوی، نداشتن انتقاده اونم ب خاطر مدیریت شایسته شما;)
اوایل موضوعات کلیشه ای بودو تکرار مکررات؛ ولی این موضوعات آخری خ خوب بودنو عینا مشکلات جامعه مطرح شد. (ب شخصه تمایل دارم ب موضوعاتی ک اغلب جوونا درگیرشن... نه طبق تقویم پیش رفتن)
فقط ی مقدار با نحوه ی امتیاز دادنتون نمیتونم کنار بیام! بالا هم پاسخ دادین ک "جای هیچ نگرانی نیست" ولی ی جاهایی مطمئن باشید از دستتون دررفته...
در آخرم جا داره ی تشکر ویژه داشته باشم اول از شما ب خاطر همه زحماتی ک متقبل میشید و همینطور از چن تا از کاربراتون ک با مباحثه های به جا، جالبترش کردن... ان شاءالله حضور دوستان مستدام باشه!
و در پایان
سالی خوش و پربرکت رو واستون آرزومندم...
با عرض سلام و ادب خدمت شما همراه گرامی؛
از اینکه بنده رو مورد لطف خود قرار دادین، واقعاً ممنونم. هر کاری تا به حال انجام دادم، وظیفم بوده و إن شاء الله که در درجه اول مورد قبول خداوند متعال و بعد هم شما دوستان عزیز قرار گرفته باشه، گر چه خالی از عیب و ایراد هم نبوده و سعی ما هم بر اینه که با پیشنهادات و انتفادات به جا و خوبتون مثل گذشته، به بهتر شدن روند اجرای طرح کمک شایسته ای بشه.
در مورد نکته اول، من هم با نظر شما کاملاً موافقم و تجربه هم نشون داده که پیش رفتن طبق مناسبتهای تقویم، چندان جالب نیست و مدتی هم هست که از موضوعات داغ و مطرح در جامعه(همچون موارد مربوط به جوانان، زنان و ...) استفاده شده است.
در مورد نکته دوم(نحوه امتیازدهی)، مطمئناً بدون اشتباه نبوده و انسان هم ممکن الخطاست. ولی همیشه سعی خودم -خدا شاهده- این بوده که امتیازات به بهترین وجه ممکن و با عدالت داده بشه. امتیازات رو گاهی اوقات اینقد تغییر زیادی داشته که گاهاً حتی مسئول اون مبحث هم دلخور شدن. و امتیازات حداقل دو بار محاسبه و بررسی میشُد(و بعضی اوقات هم سه مرتبه) تا خدای نکرده شک و شبهه ای برای کسی پیش نیاد.
إن شاء الله با کمک خدا و همراهی شما عزیزان، به مرور زمان، پیشرفت بسیار خوبی رو در کیفیت مباحث، نحوه اجرا، امتیازدهی و ... شاهد باشیم تا مورد قبول همگان قرار گیرد.
از شما هم بابت حضورتون و وقتی که گذاشتید، ممنون و متشکرم. شاد و سلامت باشید.
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...