0

اسامی برندگان خوش شانس طرح "فجر کارت 93"

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اسامی برندگان خوش شانس طرح "فجر کارت 93"
دوشنبه 18 اسفند 1393  1:30 PM

نقل قول ke2014

تبریک ویژه به برندگان

این سبک قرعه کشی خیلی شبیه قمار است. به عبارتی یا مرگ یا زندگی. یا برنده میشوی یا هست و نیستت تو راسخون نابود میشود و باید از نو شروع کرد که متاسفانه من آنقدر هم بیکار نیستم که دوباره وقت بگذارم و البته قرعه کشی سال بعد هم ارزش چندین و چند ساعت عمر من را ندارد که صرف فعالیت در این سایت کنم تا منجر به کسب حسنه و نهایتا به نابود شدن همه حسنه (99.9%) یا برنده شدن (0.1%) ختم بشود.

با تشکر از تمامی راسخونی ها

سلام این سخن شما مثل این می ماند که من یک کیسه ده کیلیویی برنج بخرم وبشینم وبگم یا همش را مصرف می کنم یا هیچیش را ،خب مسلما این کیسه پر را من با پخت وپز برای یه خانواده پنج نفره مصرف می کنم ،نمی شود که هم بخوام گرسنه نباشم وهم بخوام از اون کیسه ده کیلیویی یه لیوان برنج هم مصرف نشه ،دوست عزیز ،سال گذشته با صد هزار حسنه وامسال با دیویست وچهل هزار حسنه تو اینطرح حضور یافتم وسال گذشته برنده نشدم وریسک کردم وامسال هم ریسک کردم وبرنده شدم ،کسب حسنه در عرض یک روز میشه روزی هزار حسنه از راسخون کسب کرد،همچنین حسنه ها کاربردی جز خرید از فروشگاه وارسال پیامک باهاش کاری دیگه ازش نمی آید ،این کلام شما منصفانه نیست که بگویی قمار کرده اند ،نمیدونم چرا ما ایرانی ها نمی خواهیم زیر بار ریسک کردن برویم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
zare58 rasekhoon_m omiddeymi1368 nargesza zinab84
دسترسی سریع به انجمن ها