پاسخ به:مبحث هشتاد و نهم طرح صالحين: «کاربرد اخلاق در رفع مشکلات رانندگی»
یک شنبه 10 اسفند 1393 8:00 PM
شاید شما عزیزان با من همنظر باشید در این مطالبی که میگم ولی شاید عده ای هم مخالف این دلایل من باشند بهرحال اینها واقعیت موجوده کشوره
بسياري از ايرانيان در خارج از كشور زندگي مي كنند بر اساس ديده ها و شنيده ها تقريباً همه اين عزيزان در آنسوي مرزها بمانند يك شهروند محترم و با رعايت كامل قوانين رانندگي ميكنند .يكي از دلايل آن مي تواند جرايم سنگين و عدم اغماض پليس نسبت به اعمال خلاف باشد
بارها و بارها شاهد بوده ايم كه پليس بي تفاوت از خلاف رانندگان خاطي گذشته است .البته ساير دلايل بايستي توسط جامعه شناسان بررسي شود كه چرا با خروج از ايران به يك مرتبه همه ما تغيير مثبت مي كنيم!! يا به عبارت خودماني تر با كلاس مي شويم!! من فكر مي كنم با توجه به افزايش مبالغ جريمه ، هنوز اين مقدار بازدارنده نيست مخصوصا برای قشر مرفه کشورمون
نكته ديگري كه هميشه ذهن مرا مشغول كرده عدم رعايت قانون توسط خود پليس است!!!
بارها در برنامه كنترل نا محسوس ديده ايم براي ثبت تخلف يك خاطي و باصطلاح مچ گيري ، خود پليس عيناً همان خلاف ها را مرتكب شده ! آيا خط ممتد فقط براي رانندگان عاديست؟ آيا اگر پليس در منطقه مسكوني بيش از 100 كيلومتر در ساعت سرعت برود مشكلي ندار؟
نكته بعدي آموزش است
بسياري از ايرانيان فرزندان خود را قبل يا بعد از اخذ گواهينامه براي اينكه دست فرمانشان سفت بشود در اتوبان پشت رل مي نشانند!!!!!!!! حال آنكه در آلمان كساني كه مي خواهند در اتوبان رانندگي كنند بيش از دو ماه آموزش مي بينند .
در خاتمه بايد گفت شهرهاي كوك و بزرگ فرقي ندارند .انفجار خودرها(بويژه پرايد) در همه شهرها كار را مشكل كرده .پائين امدن آستانه تحمل رانندگان در اثر فشارهاي اقتصادي و اجتماعي با چاشني ترافيك مي توانند عوامل تاثير گذاري باشند.
كاش همانقدر كه براي خودمان حق و حقوق قائليم براي ديگران نيز بوديم .
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning