کرپ مرغ و پنیر و سبزیجات
یک شنبه 3 اسفند 1393 1:45 PM
سینه مرغ پخته 1 عدد . قارچ 2 پیمانه . پنیر پیتزا رنده شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای نصف پیمانه . رب گوجه 2 قاشق غذاخوری . ذرت پخته نصف پیمانه
پیاز 1 عدد . ریحان وجعفری به مقدار لازم . نمک.فلفل.روغن زیتون به مقدار لازم
مواد لازم برای خمیر کرپ
آب مرغ 1 پیمانه . آرد 1 پیمانه . شیر 1/5 پیمانه . تخم مرغ 3 عدد
طرز تهیه کرپ : ابتدا در تابه به مقداری روغن بریزید و پیازها خرد شده را در آن تفت دهید ، فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به همراه گوشت مرغ پخته و ریش ریش شده و نمک و فلفل به پیازها اضافه کرده و دوباره تفت دهید.
قارچ ها را ورقه ورقه کرده وبه مواد بالا اضافه کنید سپس گوجه های خرد شده ، ذرت و کمی ریحان و جعفری ریز کرده بریزید و پس از اینکه اب مواد کشیده شد و خوب تفت خوردند زیر حرارت را خاموش کنید و پنیر پیتزای رنده شده را درون مواد بریزید و خوب مخلوط کنید. طرز تهیه خمیر نان کرپ : در ظرفی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب بهم بزنید سپس شیر را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن به تدریج آرد را اضافه کنید تا مایه صاف و رقیقی بدست آید.
در تابه نچسبی با یک فنجان مقداری از مایه خمیر اماده را بگیرید و کمی درون تابه ای که قبلا کف آنرا چرب کرده اید بریزید و تابه را تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک با مایه پوشانده شود ، کمی که گذشت کرپ را برگردانید تا دو طرف آن پخته شود.
درون هر نان کرپ مقداری از مایه اماده شده مرغ و پنیر قرار دهید و تا کنید ( مانند لقمه نان و پنیر ) ، پس از اماده سازی مواد را درون سینی فری که چرب کرده اید بچینید سپس داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود ، کرپ های اماده را درون ظرف بگذارید و روی ان ها را با جعفری خرد شده تزیین کنید ، این غذا باید داغ سرو شود.
نکته ها : در صورتی که نمیخواهید از فر استفاده کنید باید پس از ریختن پنیرها باز هم مواد را حرارت دهید تا پنیر ها اب شوند سپس درون نان ها گذاشته و سرو کنید.
از 1 حبه سیر خرد شده هم میتوانید برای مواد داخل کرپ استفاده کنید ، به جای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده یا سویا نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین بجای ذرت میتوانید از نخهود فرنگی نیز استفاده کنید.