ماهی قزل آلا و زیتون با مایکروفر
شنبه 2 اسفند 1393 2:10 PM
آش آلو قرمز ,طرز تهیه آش آلو قرمز ,روش تهیه آش آلو قرمز ,طرز پخت آش آلو قرمز ,آموزش پخت آش آلو قرمز ,مواد لازم برای آش آلو قرمز ,آش آلو قرمز خوشمزه ,دستور پخت آش آلو قرمز ,زمان پخت آش آلو قرمز ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,آشپزی با مایکروفر
ماهی قزل آلاو زیتون با مایکروفر
ماهی قزل آلا : 500 گرم زیتون سیاه هسته درآورده : 50 گرم
جعفری خرد شده : یک مشت
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به مقدارکافی
روش تهیه :
ماهی قزل آلا را خوب بشوئید و تمیز کنید و آن را در یک ظرف مخصوص آون قرار دهید . جعفری و زیتون ها را مخلوط کنید و ماهی قزل آلا را با مخلوط جعفری وزیتون پر نمائید . روغن را هم اضافه کرده و با نمک و فلفل هم بزنید . با یک ورق نازک پلاستیکی بپوشانید و برای 10 دقیقه بر روی میزان قدرت 100% طبخ کنید وقتی ماهی پخته شد ورق نازک پلاستیکی را بردارید و با سس خودش ماهی را روغن مالی کنید .