0

هویج پلو

 
ehsan1392
ehsan1392
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : بهمن 1393 
تعداد پست ها : 806
محل سکونت : خراسان جنوبی

هویج پلو
شنبه 2 اسفند 1393  9:58 AM

 

برنج  3 لیوان  .  هویج بزرگ 3 عدد  .  پیاز  2 عدد  .  دارچین 1 قاشق چایخوری 

زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری . روغن به مقدار لازم  .  زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه : برنج را 30 دقیقه قبل از پخت در مقداری اب و نمک خیس دهید ، برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم ابکشی کنید ( برنج را زمانی ابکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، هویچ ها را رنده کنید و به پیاز اضافه نمائید.

 

مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرند ، پس از اینکه رنگ هویچ ها عوض شد کمی زردچوبه ، نمک و فلفل را همراه با 1 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید سپس در ظرف را بگذارید تا مواد با حرارت ملایم و در بسته حدود 20 دقیقه پخته شوند.

پس از 20 دقیقه که مواد کاملا مغز پخت شدند و آب اضافی شان کشیده شد زیر حرارت را خاموش کنید و درب ظرف را بردارید تا مواد خنک شوند ( اگر مواد داغ باشند پس از  اضافه کردن به برنج ، پلو خمیر میشود ).

 

ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را کف آن قرار دهید  سپس یک لایه برنج و روی برنج ها یک لایه از مایه هویج بریزید و مقداری دارچین روی مواد بپاشید ، تمام برنج و مواد را به همین صورت مخلوط کنید و لایه آخر را با برنج بپوشانید ، در انتها زعفران دم کرده را با مقداری آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را بالا ببرید تا برنج بخار کند سپس زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

 

نکته : هنگام تهیه انواع پلوی مخلوط به این نکته حتما توجه کنید که موادی که با پلو مخلوط میکنید بیش از حد آبدار نباشد تا پلو خمیر نشود ، پوست هویچ را پس از شستن با استفاده از پوست کن بردارید ، اینکار هم موجب خوشرنگ تر شدن هویچ میشود و هم ویتامین های ان را حفظ خواهد کرد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها