روش دوم نصب ویندوز ۱۰
جمعه 1 اسفند 1393 10:43 AM
روش دوم
در این روش دیگر می توانید ویندوز ۱۰ را در هر درایوی که خواستید نصب کنید و می توانید ویندوز قبلی خود را حفظ کنید.
برای نصب ابتدا باید فایل ISO ویندوز ۱۰ را که دانلود کرده اید با استفاده از برنامه ی Power Iso که در مرحله قبل دانلود کردید را روی فلش و یا DVD رایت کنید.
برای مثال ما نحوه ی رایت روی فلش را نشان می دهیم.(توجه : تمامی اطلاعات فلش بکاپ بگیرید، زیرا در این مرحله تمامی اطلاعات روی فلش پاک می شوند.)
برنامه Power Iso را اجرا کنید.
سپس طبق تصویر روی گزینه Tools کلیک کنید.
روی Create Bootable USB Drive کلیک کنید.
در این پنجره ی جدید سه نقطه را بزنید و محل فایل Iso ویندوز وارد کنید و فایل را Open کنید. همانطور که می بینید، در تصویر فلش شما شناسایی شد و Start را بزنید.
در صورتی که قصد رایت روی دی وی دی دارید، از منوی Tools، گزینه ی Burn را بزنید، سپس فایل ISO ویندوز را انتخاب کنید و در آخر گزینه Burn را کلیک کنید.
اکنون دی وی دی یا USB را در سیستم خود قرار داده و بعد از ریستارت مراحل نصب شروع می شود که به ترتیب زیر است.
بعد از بوت شدن با تصویر زیر مواجه می شوید، که روی Next کلیک کنید.
Install now را بزنید.
در این مرحله دو گزینه وجود دارد، یکی آپگرید ویندوز و دیگری نصب وبندوز که بهتر است گزینه نصب ویندوز، گزینه ۲ (Custom) را بزنید.
در این مرحله درایوی که می خواهید ویندوز در آن نصب کنید را انتخاب کنید(در این تصویر فقط یک درایو وجود دارد) و سپس Next بزنید. البته گزینه های پاک کردن و ساختن و فرمت کردن پارتیشن ها در صورت نیاز وجود دارد.
(نکته : فرق نصب ویندوز در این روش با روش ۱ در همین مرحله است که در روش قبل به صورت پیش فرض روی ویندوز قبلی شما نصب میشد، اما در این جا می توانید درایوی که دوست دارید ویندوز در آن جا نصب کنید انتخاب کنید)
اکنون نصب ویندوز شروع می شود.
در این مرحله سیستم شما راه اندازی(ریبوت) مجدد می شود و می توانید تنظیمات دلخواه با انتخاب Customize انجام داده یا برای راحتی روی گزینه Use express setting کلیک کنید.
در این مرحله باید اکانت مایکروسافت خود را وارد کنید تا بتوانید از تمامی امکانات ویندوز استفاده کنید.
در این جا ما دو گزینه داریم که اولی استفاده از تنظیمات یک سیستم دیگر برای این ویندوز و دیگری تنظیمات جدید است که پیشنهاد می کنیم گزینه ۲ را انتخاب کنید.
در این جا از شما در مورد استفاده از اکانت OneDrive سوال می شود که می توانید Next را بزنید و صرفه نظر کنید.
اکنون صفحه ی رنگی مشاهده می کنید که ویندوز در حال نصب نرم افزار های خود است.
ویندوز ۱۰ با موفقیت نصب شد و از امکانات آن لذت ببرید.