املت با سوسيس ، کالباس
پنج شنبه 30 بهمن 1393 5:04 PM
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
سوسيس 250 گرم
گوجه فرنگي 5 عدد
روغن 100 گرم
فلفل قدري
نمك قدري
طرز تهيه :
روغن را در ظرفي داغ ميکنيم سوسيس يا ژامبون را در آن کمي سرخ کرده گوجه فرنگي ها را خورد کرده داخل ظرف سوسيس يا ژامبون ميريزيم کمي نمک و فلفل ميزنيم ميگذاريم آب گوجه فرنگي کمي کشيده شود تخم مرغها را در ظرفي شکسته نمک و فلفل زده و هم ميزنيم بعد داخل ظرف ژامبون و گوجه فرنگي ميريزيم حرارت را ملايم کرده در ظرف را مي بنديم ميگذاريم تخم مرغها کمي بسته شود بعد تمام مواد را مخلوط مينمائيم بعد چند جوش در طرف ميکشيم .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.