مربای هلو
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:14 PM
مواد لازم
هلو : ۱۰۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰۰ گرم
طرز تهیه
هلو را پوست کنده هستهاش را بیرون آورده آن را چهار قاچ نموده دو ثلث مقدار هلو قند در آب حل کرده هلو را در آن ریخته و بپزید. همین که هلوها پخته شد آنها را از شربت قند بیرون آورده، شربت را مجددا بجوشانید تا قوام بیاید، سپس شربت قوام آمده را روی هلوهای پخته بریزید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.