مربای گل قند
پنج شنبه 30 بهمن 1393 4:14 PM
مواد لازم
گل محمدی : ۱۰۰۰ گرم
پسته : ۲۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰۰ گرم
طرز تهیه
گلبرگهای گل محمدی را جدا نموده قدری در تاوه برشتهاش کنید. آنگاه شکر را ملت کرده آن را با گل برشته شده مخلوط نموده با قاشق هم زده، پسه را خلال کرده در داخل آن بریزید.
پس از اینکه سرد شد، در ظرف مربا خالی کنید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.