دسر پانا کوتا
پنج شنبه 30 بهمن 1393 3:50 PM
موا لازم :
- پودر ژلاتین ۵/۱ قاشق سوپخوری
- شیر پرچرب ۳/۱ پیمانه
- خامه ۲و ۲/۱ پیمانه
ـ شکر۲/۱پیمانه
ـ وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
پودر ژلاتین را در شیر سرد بریزید و روی بخار آب بگذارید تا کاملا حل شود ـ خامه را با وانیل مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید بعد شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود بعد از رو ی حرارت بر دارید و با ژلاتین داغ مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا خوب مخلوط شود بعد در دمای معمولی اطاق بگذارید تا خنک شود بعد در قالب مورد نظر بریزید و رویش را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد بعد در ظرف مورد نظر برگردانید و با سس شکلات یا توت فرنگی میل کنید.
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.