ماکارونی با سس اسفناج
پنج شنبه 30 بهمن 1393 1:05 PM
مواد لازم
اسفناج پخته شده : 500 گرم -خامه : 100 سی سی -پنیر پارمزان : 500 گرم
سیرله شده : 1حبه -پیاز : 1 عدد -روغن زیتون : 2قاشق سوپخوری -عضاره مرغ : 1 عدد
پاستای آبکش شده : 1 بسته 500 گرمی -نمک وفلفل سیاه : به مقدار لازم
طرز تهیه ابتدا ظرفی را با گنجایش 5 لیتر آب روی حرارت قرار می دهیم و تازمان به جوش آمدن آب صبر می کنیم . سپس بعد از به جوش آمدن آب 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک را به آب جوش اضافه کرده و پاستا را به آب در حال جوش افزوده و حدود 10 دقیقه به آن زمان می دهیم تا پاستاها آماده برای آبکش کردن وسرو شود . تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز نگینی همراه با روغن زیتون خوب تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود سپس سیرله شده را همراه با اسفناج خرد شده را به آن افزوده و خوب آن را تفت می دهیم . سپس عضاره مرغ را همراه با خامه به مواد درون تابه افزوده و در این مرحله تابه را از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل و پنیر پارمزان را به آن اضافه می کنیم واین سس را به پاستای آبکش شده اضافه کرده و آنرا سرو می کنیم در صورت دلخواه به این سس می توان مقداری روغن زیتون اضافی نیز افزود . حتما باید در نظر داشت که پاستا بلافاصله بعد از آبکش شدن بدون آنکه با آب شسته شود . با سس درون تابه مخلوط می شود و سپس آن را سرو می کنیم .
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.