0

ژیگوی بره با سیب زمینی تنوری

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

ژیگوی بره با سیب زمینی تنوری
پنج شنبه 30 بهمن 1393  8:45 AM


ژیگوی بره با سیب زمینی تنوری



مواد لازم :

1 عدد

ران بره

4/1 پيمانه

روغن مايع ذرت

 به ميزان لازم

نمك و فلفل

 1 قاشق سوپخوري

خردل

 4/1 پيمانه

سس سويا

4/1 قاشق چايخوري

زعفران پودر شده

 1 عدد

هويج

 4 شاخه

كرفس

 1 عدد

گوجه فرنگي

 2 عدد

سيب زميني

 

طرز تهيه : فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن مي كنيم . ران بره رابرش داده ، استخوان آن را بيرون آورده ، لازم به تذكر است كه استخوان قسمت ماهيچه را خارج نمي كنيم . روغن مايع ، خردل ، نمك ، فلفل ، سس سويا و زغفران حل شده در دو قاشق سوپخوري آب جوش را با هم مخلوط كرده و گوشت بره رابا آن مزه دار مي كنيم . هويج وكرفس را به قطر يك سانت و طول ده سانتي متر برش داده و روي سطح گوشت مطابق تصوير قرار مي دهيم . دو طرف ران را روي هم آورده ، مي دوزيم ، سپس درسيني فر قرار داده ، روي آن با يك ورقه فويل آلومينيومي پوشانده و بمدت يك ساعت نيم در پنجره وسط فر قرار مي دهيم . بعد از گذشتا اين زمان فويل را برداشته بمدت يك ساعت ديگر بماند تا بريان پخته شود . سيب زميني و گوجه فرنگي را در فويل آلومينيومي پيجيده و در فر قرار ميدهيم . توجه شود كه گوجه فرنگي براي پخت زمان كمتري نياز دارد . زماني كه گوشت پخته شد ، با سيب زميني و گوجه فرنگي به دلخواه تزئين مي كنيم . 


ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها