0

تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*

 
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 19319
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:تغذیه ی هفته به هفته دوران بارداری*سه ماه دوم*
یک شنبه 19 بهمن 1393  6:12 PM

هفته ی پانزدهم بارداری خرید عاقلانه و تغذیه سالم در دوران بارداری:

آیا واقعا خوراکی های مفید را شناسایی کرده‌اید یا هنوز پفک میخورید و مطمئن هستید چون به رنگ نارنجی است مثل هویج حاوی ویتامین Aاست؟! مهم این است که هفته 15 بارداری همه نوع مواد غذائی در خانه داشته باشید تا به راحتی بتوانید از بین آنها بهترین انتخاب را داشته باشید.

  • برنامه غذائی داشته باشید؛ حتی برای غذاهایی میان وعده‌ای خود برنامه داشته باشید و هنگام خرید از فروشگاه با برنامه در دستتان خرید را آغاز کنید تا تمامی زمینه ها را پوشش دهید. برای غذاهای اصلی‌تان هم همینکار را بکنید.

برنامه غذایی سالم در دوران بارداری

  • همیشه انبارتان را پر نگه دارید؛ همیشه در خانه به مقدار دو یا سه وعده اصلی خوراکی های کامل و مقوی داشته باشید تا اگر به هر دلیلی نتوانستید خرید انجام دهید از رژیم غذائی خود نزنید. نان جو، ماهی، گوشت، کنسرو لوبیا،برنج غنی شده و... را در خانه انبار کنید.
  • واقع بین باشید؛ اگر فرصت پخت و پز ندارید و حداکثر 20 دقیقه برای تهیه شام فرصت دارید از این زمان استفاده بهینه کرده و غذائی سریع ولی در عین حال مقوی انتخاب کنید. مثل سالاد و کوکوهای مختلف. کاری نکنید که در فرصت کم نتوانید غذائی برای خود فراهم کرده و آخر سر به پیتزا فروشی سرکوچه تلفن بزنید.
  • قبل از رفتن بخورید؛ قبل از اینکه به خرید یا فعالیتهای انرژی بر دیگر بپردازید حتما خوراکی میل کنید. شکم خالی نشان از ته کشیدن ذخیره غذائی بدن است و این اصلا اتفاق خوبی برای زن باردار نیست.
  • تنوع به خرج دهید؛ اگر تا قبل از بارداری رژیم مشابهی داشته‌اید و یا با گذر زمان از خوردن همان خوراکی های همیشگی خسته شده‌اید میتوانید انواع مختلف خوراکی های هم خانواده و یا طعم دیگر خوراکی های قبلی را امتحان کنید.
  • به فکر خوراکی‌های تازه و طبیعی باشید نه صنعتی؛ به طور کلی خوراکی‌های تازه و طبیعی بیشتر از نمونه‌های فرآوری شده حاوی ویتامین و املاح معدنی هستند و به مراتب شکر و چربی و سایر افزوده‌های کمتری دارند. از پنیرهای محلی و ماکارونی‌های تیره تر استفاده کنید تا ماکارونی های زرد خوشرنگ و پنیرهایی در بسته بندی آبی! تا میتوانید از کنسرو استفاده نکنید و از خریداری میوه و سبزیجات یخ زده تا جایی که میتوانید خودداری کنید چرا که نسبت به نمونه های طبیعی و تازه ویتامین کمتری دارند.
  • به لیستتان بچسبید؛ در هنگام دیدن خوراکی های مختلف و مضر وسوسه نشوید به لیستی که طبق توصیه‌های پزشک و عاقلانه نوشته‌اید اعتماد کنید.
  • اطلاعات غذائی تان رابالا ببرید؛ مطلع باشید که کدام میوه در چه فصلی خوشمزه تر است و فصل برداشت کدام محصول کی است تا تازه ترین و با کیفیت‌ترین‌شان را انتخاب و بخرید.
  • به برچسب‌ها دقت کنید؛ همیشه به برچسب‌های روی محصولات دقت کنیدالبته نه فقط به تاریخ تولید و انقضایشان! مطمئن باشید که نانی که میخرید همانی است که لازم دارید و فقط از روی رنگ تیره ترش به کیفیتش قضاوت نکنید. به چاشنی های محصولات دقت کنید تا مواد مضر در بین شان نباشند و خوراکی را انتخاب کنید که بیشترین املاح و ویتامین ها را در بین برندهای مختلف دارند.

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها