املت كلم بروكلي
جمعه 17 بهمن 1393 5:07 PM
مواد لازم
گلهاي كلم بروكلي را به همراه يخ و كمي نمك به مدت پنج دقيقه در آب سرد قرار داده و پس ازآن ميشوييم. قارچها را اسلايس كرده، با آبليمو در تابه با حرارت بالا تفت داده، كمي نمك ميافزاييم. بعد كلم بروكلي را به قارچ اضافه كرده و كمي تفت ميدهيم، سپس مواد را كنار ميگذاريم تا خنك شوند. تخممرغها را در ظرفي ديگر ميشكنيم، هويج خرد شده را به همراه پيازچه، فلفل سبز خرد شده، نمك، آويشن و فلفل تند به تخممرغها اضافه ميكنيم. كلم بروكلي و قارچ سرد شده را نيز به مواد افزوده و با قاشق مواد را هم زده تا مخلوط شوند.
تابه را روي گاز قرار داده، در ظرف كمي روغن ريخته و ميگذاريم تا گرم شود. مواد املت را درون تابه ريخته، پنير رنده شده را روي آن پخش ميكنيم و در ظرف را ميبنديم تا بپزد.
نکات