0

رستوران راسخونی

 
ma23hasan
ma23hasan
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1393 
تعداد پست ها : 828
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:رستوران راسخونی
دوشنبه 13 بهمن 1393  1:12 PM

این غذارو بیشتر از همه دروست دارو.پس اول میذارم

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی (برای ۴ نفر) :

  •  سبزی سرخ شده قرمه سبزی(تره، جعفری، شنبلیله، اسفناج و گشنیز): ۲۰۰ گرم
  • گوشت خورشی: ۳۰۰ گرم
  • لیمو امانی: ۳ عدد
  • لوبیا قرمز (یا لوبیا چیتی): ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم

روش پخت خورشت قورمه سبزی :

برای شروع کار کمی روغن در ماهیتابه ریخته بعد از داغ شدن روغن، پیاز را در آن تف می دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و سرخ می کنیم. هنگامی که گوشت به خوبی سرخ شد سبزی سرخ شده و زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد لوبیا (بهتر است لوبیا را از شب قبل داخل آب خیس کنیم.) را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا خورش قورمه سبزی سه ساعت پخته شود. سپس لیمو امانی ها را سوراخ کرده به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا یک ساعت دیگر بپزد تا کاملا جا بیفتد. دیر اضافه کردن لیمو امانی باعث می شود تا عطر آن حفظ شود. نمک و فلفل را در نیم ساعت آخر به آن اضافه کنید.

 

نکاتی برای پخت بهتر قورمه سبزی :

  1. در هنگام آماده کردن سبزی قورمه سبزی باید تناسب را میان سبزی های مختلف رعایت کرد استفاده بیش از حد از تره باعث تند شدن خورشت و استفاده زیاد از شنبلیله باعث تلخ شدن آن می شود.
  2. اگر معده دارای معده حساسی هستید بهتر از از لوبیای چشم بلبلی استفاده کنید. خیساندن لوبیا چند ساعت قبل از استفاده در خورشت را فراموش نکنید.
  3. لیمو امانی ها را قبل از اضافه کردن به خورش سوراخ کنید اما به یاد داشته باشید لیمو امانی در هنگام تهیه خورشت قورمه سبزی چربی های اضافه را به خود جذب میکند در نتیجه از خوردن لیمو امانی در خورشت اجتناب کنید.
  4. اگر هنگام سرو غذا، خورشت شما پخته اما جا نیافتاده بود با اضافه کردن چند قالب کوچک یخ، ۱۰ دقیقه مانده به کشیدن خورش آن را کاملا جا افتاده نشان دهید. (این کار باعث می شود تا روغن خورشت روی آن جمع شود)

 

(السلام علیک یا کریم اهل بیت یا حسن ابن علی (علیه السلام

 

تاپیک های تحت مدیریت

(عاشقان امام حسن (ع

رستوران راسخونی

تشکرات از این پست
ali_kamali liasam shayesteh2000 tahmores
دسترسی سریع به انجمن ها