پاسخ به:رستوران راسخونی
دوشنبه 13 بهمن 1393 1:12 PM
این غذارو بیشتر از همه دروست دارو.پس اول میذارم
برای شروع کار کمی روغن در ماهیتابه ریخته بعد از داغ شدن روغن، پیاز را در آن تف می دهیم تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و سرخ می کنیم. هنگامی که گوشت به خوبی سرخ شد سبزی سرخ شده و زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم. در مرحله بعد لوبیا (بهتر است لوبیا را از شب قبل داخل آب خیس کنیم.) را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا خورش قورمه سبزی سه ساعت پخته شود. سپس لیمو امانی ها را سوراخ کرده به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا یک ساعت دیگر بپزد تا کاملا جا بیفتد. دیر اضافه کردن لیمو امانی باعث می شود تا عطر آن حفظ شود. نمک و فلفل را در نیم ساعت آخر به آن اضافه کنید.
تاپیک های تحت مدیریت