پاسخ به:مبحث هشتاد و پنجم طرح صالحین: "اعتیاد؛ علل و راهکارها"
جمعه 17 بهمن 1393 9:57 AM
آدم باید تو همه کاری میانه رو باشه. البته هر کاری رو هم نباید انجام بده. بهتره در بیشتر کارها به جای انجام دادنش از تجربه کسانی که قبلاً اون کارو انجام دادن استفاده کنه. مثلاً امتحان کردن سیگار. چه مسخره آخه این همه تبلیغ منفی برای استفاده سیگارو نمی بینید که بازکم می خواید یه بار امتحان کنید. آخه این چه لذتی می تونه داشته باشه. تو اولین بار که آدم فقط سُرفه می کنه چیزی نمی فهمه.( نخوردیم نون گندم، دیدیم دست مردم ) . حالا این یه لذتو شما تجربه نکن نِمی میری که!! مثلاً کی میاد یه بار سَم ( گَرد) موش یا هر سَم دیگه ای رو امتحان کنه ببینه بعدش چی میشه. آخه آدم عاقل بعدش اصلاً زنده هستی ببینی چی میشه. آدم تا کی باید کاری بکنه که دیگران ببینن چی میشه. یه بارم ما جزو دیگران باشیم.
وقتی به یه موتور سواری میگن با احتیاط رانندگی کن تا آسیبی نبینی، اتفاقی نیفته دیدی فلانی بی احتیاطی کرد چی شد، چی به سرش اومد. میگه من با اون فرق دارم. این اتفاق برای اون افتاده برای من نمی افته. آخه اینم شد حرف.
اینکه گفتم میانه رو تو یه سری از اعتیاد ها مناسبه. یعنی به اندازه نه کم نه زیاد. مصرف دارو طبق تجویز پزشک نه کمتر نه بیشتر. بیشتر اوقات خودمون برای خودمون دکتری می کنیم و ........