0

فجر کارت 93

javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

پاسخ به:فجر کارت 93
یک شنبه 19 بهمن 1393  10:41 AM

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول javid1000 

با سلام و عرض ادب
روابط عمومی طبق مفاد و تعهدات اعلام شده در ابتدای هر طرح عمل نموده است، اگر غیر از این بوده می توانید به صورت موردی گزارش دهید.
جهت اطلاع از ضوابط طرح سال قبل، می توانید به تاپیک زیر مراجعه کنید:
در ارتباط با طرح قرعه کشی، حق با شماست، جنابعالی صرفا در قرعه کشی سال گذشته شرکت کرده اید، بنده جنابعالی را با کاربر دیگری اشتباه گرفته بودم.
در مورد پست های حذف شده، همانگونه که قبلا به اطلاع شما رسانده شد، موارد مقدور بازیابی شد.
در صورت هرگونه ابهام و سوال دیگر، با روابط عمومی موسسه تماس حاصل فرمایید.
موفق باشید

سلام و عرض احترامی مجدد

با روابط عمومی موسسه تماس حاصل فرمایید.
موارد مقدور بازیابی شد.

گناه من چیه 1500 تا از پست های من حذفیدید موقع امتحانات پایان ترم دانشگاه دایما باید با روابط عمومی تماس بگیرم این خط به اون خط بشم در اخر هم جواب نگرفته و این همه تعداد پست و امتیاز حسنه کم شده با این افکار درهم به درس و امتحانم برسم؟ چرا من باید با شما تماس بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟

موارد مقدور ؟؟؟؟!!!! مگه پست های من چون تعدادش زیاده همین جوری حذف شن اونایی که مقدورن برگردند بقیه هیچ؟! مگه من گنجینه پست و امتیاز هستم که هم از طریق این قرعه ها و هم از طریق حذف شدن پستهام و امتیازهام خلع امتیاز شم؟؟

بنده جنابعالی را با کاربر دیگری اشتباه گرفته بودم

همیشه همینطور بوده...چرا قبلا نام تاپیک های منو بدون اطلاع من تغییر نام میکردین ؟! من بیچاره هم دوباره زنگ بزنم چرا اونطور شد چرا اینطور شد؟

الان تکلیف تاپیک من که جزو پربیننده ترین و پرکاربردترین ارسال های انجمن میباشد چطور خواهد شد ؟ موارد مقدور؟؟؟؟؟؟؟؟ بقیه چطور؟!

در اخر هم محکوم به این خواهم بود که وقت روابط عمومی رو گرفتیم و تلف کردیم..

خدایا به دادمون برس

اللهم عجل لولیک الفرج

یاعلی

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

تشکرات از این پست
siryahya khodaeem1 rasekhoon_m nazaninfatemeh omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon farshon
دسترسی سریع به انجمن ها