پاسخ به: آش های خوشمزه مخصوص بهار و تابستان
چهارشنبه 17 دی 1393 10:19 AM
آش انار
مواد لازم
• 750 گرم سبزی آش (شامل تره، جعفری، گشنیز و نعنا، برگ چغندر یا اسفناج)
• یك پیمانه برنج ( 200 گرم )
• یك پیمانه عدس
• یك پیمانه لوبیا قرمز
• 500 گرم گوشت چرخكرده
• 3 عدد پیاز متوسط
• 2 پیمانه آب گوشت یا مرغ
• یك لیتر آب انار یا نصف پیمانه رب انار
• 2 قاشق سوپخوری پودر نعنا خشك
• 4 قاشق سوپخوری روغن مایع مخصوص سرخكردن
طرز تهیه
1. همه حبوبات را به طور جداگانه از چند ساعت قبل در آب بخیسانید. سبزی آش که شامل تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر یا اسفناج است را بشویید و پس از خشک شدن خرد کنید.
2. 2 عدد از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و سپس داخل قابلمه بزرگ حاوی مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.
3. 2 قاشق پودر نعنا خشک را در کمی روغن داغ تفت دهید و مقداری از آن رابرای تزئین کنار بگذارید.
4. در یک قابلمه بزرگ، لوبیا را با آب مرغ یا گوشت بپزید. پس از پخت، برنج و عدس را به همراه کمی نمک اضافه کنید و اجازه دهید، بجوشد. در این مرحله، شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا مواد به آرامی پخته شوند. البته در طول این مدت باید مرتب مواد آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
5. پس از اینكه از پختهشدن حبوبات، نوبت اضافهكردن سبزی خردشده آش است. پس از اضافهكردن سبزی، دوباره در قابلمه را بگذارید و صبر كنید كه سبزی هم خوب بپزد و آش كاملا جا بیفتد.
6. در یک کاسه، گوشت چرخكرده، پیاز رنده شده و نمك و فلفل را اضافه کنید و با دست ورز دهید. سپس آنها را به شکل كوفتههای ریز درآورید و داخل آش بریزید تا بپزند.
7. پس از كوفتهها، آب انار را به آش اضافه و حرارت را زیاد كنید تا بجوشد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.