پاسخ به: پنج سوپ داغ زمستانی
چهارشنبه 17 دی 1393 9:47 AM
كرفس از آن دسته سبزیجاتی است كه بعضیها آنقدر دوستش دارند كه خام آن را در سالاد میریزند و عدهای دیگر كه تعدادشان هم كم نیست، حتیالمقدور از آن فرار میكنند. كرفس به خصوص برگ آن عطر بسیار خوبی دارد؛ بنابراین بهتر است سوپ آن را با اضافه كردن ادویه خراب نكنید. دستور غذایی كه در ادامه میآید بسیار ساده، سریع و كاربردی است.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
روش تهیه:
1- روغن را روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز، كرفس و سیبزمینی را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را نیز اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید.
2- آب مرغ را بیفزایید، هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كرده و سوپ را حداقل 30 دقیقه با در بسته بپزید.
3- هنگامی كه كرفس و سیبزمینی كاملا نرم شد، سوپ را پوره كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و خامه را نیز اضافه كنید. سوپ را در كاسه كشیده و با برگ كرفس و انواع سبزیجات تزیین كنید.
نکات:
1 - به جای آب مرغ از آب گوشت، قلم یا سبزیجات هم میتوانید استفاده كنید.
2 - به این سوپ میتوانید مرغ آبپز هم اضافه كنید تا خوشمزهتر شود.
3 - در این سوپ تا میتوانید از برگ خوشعطر كرفس استفاده كنید
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.