پاسخ به: پنج سوپ داغ زمستانی
چهارشنبه 17 دی 1393 9:46 AM
رنگ نارنجی و زیبای آن روی میز، هر بینندهای را به سوی خود جلب میكند و طعم تند و ادویهدارش تصورها را در مورد اینكه هویج هر غذایی را شیرین میكند، تغییر میدهد. صحبت از سوپ هویج است؛ سوپ لذیذ و پرخاصیتی كه در قالب یك دستور غذایی هندی تهیه میشود. به سلیقه خودتان مقادیر را تغییر داده و به طعمهای جدیدی دست پیدا كنید.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
روش تهیه:
1- كره را در قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و هویج، پیاز و سیبزمینی را 6 تا 7 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و كمی رنگ بگیرد.
2- زنجبیل و ادویه گرم ماسالا را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید. آب مرغ را اضافه كرده و سوپ را با در بسته روی شعله ملایم حداقل 30 دقیقه بپزید تا هویج و سیبزمینی نرم شود. سوپ را با غذاساز پوره كنید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و سرو كنید.
نکات:
1 - در این سوپ از 4 قاشق غذاخوری گشنیز ساطوریشده برای عطر بهتر استفاده كنید.
2 - به سلیقه خود نوع ادویه را عوض كنید.
3 - به جای كره میتوانید از روغن مایع استفاده كنید.
4 - دلیل پوره كردن همه این سوپها غلیظتر و پرملاتتر شدن آنهاست.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.