پاسخ به:چه توفیق و کراماتی با خواندن نماز شب به ما میرسد ؟
یک شنبه 14 دی 1393 9:55 PM
از بهترینِ مردم شدن به سبب نماز شب
پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله فرمودند:
«بهترین شما کسانی است که به فقرا و نیازمندان اطعام کنند و در سلام دادن پیشی کند. و هنگامی که مردم در خواب هستند بلند شود و نماز شب بخواند».(85)
85 . خصال، ج 1، ص 45.
اجابت سه حاجت به واسطه نماز شب
علی بن محمد نوفلی می گوید: از یکی از معصومین علیهم السلام شنیدم که فرمود: «همانا بنده ای در شب از خواب بلند می شود
و از شدت خواب و چُرت به راست و چپ می افتد و سرش روی سینه اش می افتد (اما با این حال مشغول نماز شب می شود) خداوند به ملائکه اش دستور می دهد درهای آسمان را باز کنند، سپس به ملائکه اش می فرماید: به این بنده من نگاه کنید که برای تقرب و نزدیکی به من به چه حالی افتاده، با اینکه من این نماز را بر او واجب نکرده ام، اما او به امید سه خصلت با این حال مشغول نماز شب است: 1. به خاطر گناهی که من او را بیامرزم. 2. به خاطر توبه ای که با او تجدید کنم و توبه اش را قبول کنم. 3. رزق و روزی اش را زیاد نمایم. ای ملائکه من! شما را شاهد و گواه می گیرم که من همه این خصلت ها را برای او جمع کردم».(86)
86 . علل الشرایع، ج 2، ص 52.
خریدن باغ بهشت با نماز شب
از سفارشات پروردگار به حضرت موسی این گونه است که خداوند به موسی علیه السلام وحی کرد که:
«در تاریکی شب بلند شو و قبرت را باغی از باغ های بهشت قرار بده».(87)
87 . بحار، ج 84، ص 155.
نزدیکی به پروردگار با نماز شب
از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده که فرمودند:
[52]
«بر شما باد بلند شدن برای نماز شب و قیام شبانه؛ زیرا که آن رویه صالحانِ قبل از شماست و قیام شبانه، انسان را به خداوند نزدیک می کند و کفاره گناهان و بدی هاست و گناهان را نابود می کند و جسم را صحیح و سالم می کند و درد و بلا را از جسم دور می گرداند».(88)
88 . بحار، ج 84، ص 155.
از ذاکران خداوند شدن به وسیله نماز شب
از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل شده است که فرمودند:
«هنگامی که مرد برای نماز شب بلند شود و خانواده و زن و بچه اش را هم بلند کند و با هم مشغول خواندن نماز شب شوند، همه شان جزو ذاکران خداوند نوشته می شوند».(89)
89 . مجمع البیان، ج 8، ص 358.
دفع فقر و فلاکت با نماز شب
امام صادق علیه السلام فرمودند:
«اگر انسان دروغ بگوید، از نماز شب خواندن محروم می شود، وقتی هم که از نماز شب محروم
شد درهای روزی به روی او بسته می شود و از رزق و روزی هم محروم می گردد».(90)
از حدیث فوق دو درس برداشت می شود:
1. با خواندن نماز شب بر رزق و روزی و نعمت پروردگار نسبت به خود بیفزاییم
2. همیشه سعی کنیم که دروغ نگوئیم.
90 . علل الشرایع، ج 2، ص 51.