پاسخ به:مبحث هشتاد و یکم طرح صالحین: «میلاد با سعادت پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صاد
یک شنبه 14 دی 1393 4:09 PM
بنام خدا
اوّلِ انقلاب هم اوّلین نقطهاى كه امام، هیأت اعزام كردند، گمان مىكنم بلوچستان بود. بنده را خواستند، یك حكم هم نوشتند كه در رادیو خوانده شد. من با جماعتى راه افتادم و به بلوچستان رفتم. مرحوم مولوى عبدالعزیز ساداتى ملازهى آن موقع حیات داشتند؛ رفتیم ایشان را در سراوان دیدیم.
غرض؛ دوستان فراوانى از مجموعهى علماى منطقه بودند كه به نداى وحدت پاسخ مثبت دادند. بالاتر از این بگویم؛ در دلِ خودشان حقیقتاً این ندا وجود داشت. جامعهى ایرانى و اسلامى از این وحدت سود برد. اوایل انقلاب با ایجاد درگیرى و با استفاده از بعضى آدمهاى ناباب توانستند در ایرانشهر و جاهاى دیگر كارهایى بكنند؛ لیكن به جایى نرسید و اختلاف مورد نظر آنها بحمداللَّه به وجود نیامد...
من خودم همان سفرى كه آمدم، در ایرانشهر همهى رۆساى طوایف را جمع كردم و در جلسهاى با آنها صحبت كردم و گفتم نظامِ جمهورى اسلامى بنا دارد كه در سرتاسر كشور عدالت واقعى را اجرا كند؛ لذا ظلم و تعرّض و تبعیض را بین استانها و طوایف كشور هیچ تحمّل نمىكند و شما به این امر كمك كنید. به آنها گفتم كه این نظام از نظام قبل به مراتب نیرومندتر است؛ چون آن نظام به دستگاههاى امنیتى و اطّلاعاتى و سلاحِ خودش متّكى بود؛ اما این نظام به عواطف و دلها و علایق مردم متّكى است.( سخنان رهبر معظم انقلاب ،1379/08/16)